12 Eylül 2012 Çarşamba

burası bizim değil, bizi öldürmek isteyenlerin ülkesi.



3 yorum:

  1. "4 yaşındaki Dilan'ın, otopsi sonucuna göre, boğazına boncuk kaçtığı için hayatını kaybettiği, herhangi bir cinsel istismarda bulunulmadığı bildirildi. Küçük Dilan'ın ailesinin de ''tecavüze uğradıktan sonra öldürüldü'' haberini yapanlar hakkında suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi."

    http://www.ntvmsnbc.com/id/25381454

    YanıtlaSil
  2. karşı çıktığımı düşünme sakın.

    bu da var :/

    Diyarbakır Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde 2010 yılından bu yana 18 yaş altındaki bin 286 çocuk doğum yaptı.

    YanıtlaSil
  3. Bu olayın her iki ucu da boklu değnek aslında. Ve yazmadan önce de eklesem mi eklemesem mi, habere gerçekten inanıyor muyum diye gittim geldim.

    Eğer ya$andıysa; ana akım medyada yer almaması, hastane / aile kanadının ısrarlı yalanlamaları, bu ve bunun gibi vakalarda suçluyu cezalandırmaya yönelik giri$imlerin çok basit, neredeyse te$vik eder seviyede kalması ürkütücü gelecek tablosuna bir ilâve. Her $eyi geçtim 3 ya$ındaki bir çocuktan bahsediyoruz.
    Ha yok eğer ya$anmadıysa ve sunî gündem olu$turulması için sızdırılan çakma bir haberse; çe$itli kanallar aracılığıyla gösterilen hassasiyet takdire $ayan olmakla birlikte yine kolayca uyutulduğumuzu ve çok çabuk galeyana geldiğimize / getirildiğimize dair inanılmaz bir tespitte bulunulmu$ oluyor.

    Bilemedim.

    YanıtlaSil