5 Mart 2013 Salı

mental geli$imin fiziksel geli$im ile doğru orantılı olmaması.

Gerizekâlılığın bir sonu ya da bir boyutu olmalı.

Akademik kariyer yapan veya yaptığını sanan hıyarlara biri okuduğunu anlamanın ya da pratik zekânın ne demek olduğunu öğretmeli.

"Konaklama fiyatına dahil olan hizmetler: 3 Nisan giriş, 6 Nisan çıkış olmak üzere (3 gece) Ultra Her şey Dâhil sistemde konaklama" yazıyorsa eğer, evet; bu 3 GECELİK KONAKLAMA ÜCRETİNİZ demektir. Bunu tekrar tekrar teyidini alacak kadar beyin ihtiva etmiyorsanız, siz çok afedersiniz de ne zikime yarıyorsunuz acaba? O çalı$ığınız okullarda insanlara ne öğretiyorsunuz? Hem ayrıca siz öğretebilme yetisine sahip misiniz ki?

"İki ki$ilik odada ki$i ba$ı ücret" diyorsa; evet, bu 2 ki$ilik odada ki$i ba$ı ücrettir. Bunun alt metni yoktur, 2 ki$ilik ve ki$i ba$ı kelimelerinin ne demek olduğunu bilmeniz gerekmektedir.

"Kayıt ücreti, tutarın yatırıldığı günkü kurdan hesaplanarak yatırılmalıdır." notu varsa ve siz tutup da "ben bunu bugün değil de yarın yatırsam bugünkü kurdan mı yatırmalıyım yoksa yarın ki kurdan mı?" diye bir soru soruyorsanız, kar$ı tarafın 3 saniye cevap verememesi sorduğunuz soruyu anlamadığından değil kendine, telefonu kırmama yönünde telkin çalı$malarında olduğu içindir.

Shortcut to aydın havası;
Bir kongre katılımını gerçekle$tirmek bu kadar zor olmamalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder