22 Temmuz 2013 Pazartesi

karın ağrısı.

Sevgili angut cinsi Airbnb kullancıları,

O çok sevgili telefonlarınıza rezervasyon talebinin ya da mesajların dü$tüğünü görüyorsunuz.
Ve bunları gördüğünüzü de biliyoruz.
O zaman ne halt etmeye 2 satır cevap karalamak ya da red / kabul geri bildiriminde bulunmakta zorlanıyorsunuz?
Kurde$en döküyoruz lan burada!!!

Sevgiler,
İmza: Ms. HerHaltaAtarlanabilmeKapasitesineSahibim.

15 Temmuz 2013 Pazartesi

bugün de böyle.

"Kahkaha atarken ağlama, ağlarken katılma" + nefes alırken martı gibi çığrınma sürecine ho$geldim..!
Epeydir sesin soluğun çıkmıyordu sevgili vücut iflas modum; iyiydi de aslında böyle..?

******************************

Genel müdür - çalı$an, alt - üst ili$kisinden ziyade ilk defa abi - karde$ moduna girebildiğim, 2 - 3 ay önce "en kötü sırt sırta verip ayrılacağız buradan" replikli beyfendiyle aramızda hem soyut hem de somut olarak camlı duvarlar var artık. Birbirimize bakıyoruz görmüyoruz ya da bakmaya bile tenezzül etmiyoruz.

******************************

Yav$ak / omurgasız / diki$ tutmayan tıynette insanlara imrenir oldum ya daha da belâmı aramasam / istemesem de olur.

******************************

Benim bir evim daha doğrusu kibrit kutusundan hallice bir dairem var artık İstanbul'da; annemin ve babamın aldığı.
Hiç gitmedim gidemedim; sokağı dâhi görmedim. Fırsat mı bulamadın derseniz.. Bilmiyorum, yaratmaya kalkarsam yaratır(d)ım herhâlde ama sanırım fırsattan ziyade bezginlik ve isteksizlik. Alındı, bitti gitti i$te modundan öteye geçemiyorum maselülüf. Onca senedir tutunmak için yırtındığım $ehirde bir yuvam var ve bu benim umrumda değil.

******************************

Boogy The Event Company!!
4 senedir yırtınıyorum bir parçan olabilmek ya da en azından bir görü$me koparabilmek için!
Mecbur muyum ben network üzerinden ya da onun bunun referansıyla gelmeye?
7 - 8 senelik emeğimle, aranızda olabilmek konusunda yılmaksızın sürdürdüğüm çabamla, görü$me sonrası üzerinizde bıraktığım etkiyle karar verseniz olmuyor mu?
İlla araya birilerini mi sokmak, onunla bununla mı takılmak gerekiyor?

10 Temmuz 2013 Çarşamba

yine.

Bir, hatta birden çok orospu çocuğunun yönetiminde heba olmak, yalanlara ve $erefsizliklere göğüs germeye çalı$mak nedir ne değildir günlerdir ya$ıyoruz, biliyoruz. Bunun mikro boyutuyla cebelle$iyorum ben haftalardır, aylardır ama özellikle 13 Haziran'da ve bugün bütünüyle hissettim, hissediyorum "bir orospu çocucuğunun altında çalı$mak." nedir, ne değildir. Aslında bu zamana dek o kadar çok tatbik ettim ki bu konuyu, at buradan Hakkâri'ye kadar gider anlatacaklarım. Ama hiç biri bana hem i$ hem de para yönetimi bilmez sonuncusunun yaptıkları kadar koymadı.

Uluslararası bir organizasyonun açılı$ - kapanı$ etkinlikleri için hazırlanıyorduk $ubat'tan bu yana. (Çünkü evet, böyle hazırlıklar sadece 4 ay önceden ba$larsa inanılmaz verimli ve minimal stresli geçiyor..!) Etkinlik alanına daha $antiyeyken girdik, ha babam de babam zemin kaz, forklift / konteyner / tır / kamyon / ayarla, plywood kapla, truss çek, konstrüksiyon / ekipman kontrolü yap, ekip ayarla, ekibe çemkir, ekibi sev, ekibi doyur, mapping hazırlıkları yap, oda anahtarları / temizlik / insaniyet adına etkinlik alanı yöneticileriyle kavga et, patlayıcı maddeler için bomba ekibini kar$ıla, vs. vs.
Ebeminkini tersten 3 boyutlu gördüğüm, 2 saat masa üstü uykularla bütün bir günü geçirmeye çalı$tığım, habire İngiliz - Fransız - Alman ekiplerle Türk ekiplerin arasını bulmak için yırtındığım, hayatım boyunca hiç alttan alan biri olamasam da sırf i$in selâmeti açısından tedarikçilere g.tünü yiyim çerçevesinde yakla$tığım hâlde 2 $ırfıntıya "önce teknik ekibim yemek alacak!" diye diklendiğim için kovuldum ben projeden 20 - 25 gün önce. Ama kararı iplemeyip kıçın kıçın bir yerlerinden dâhil olabilmek, ilgilendiğim konularda köprü olarak kalabilmek için bir odaya saklanarak bağlanmaya çalı$tım. Bir $ekilde de (direktörüm o giderse ben de giderim diye tehdit ettiği için) bağlı kalabildim 6 Temmuz'da son tırın da ayrıldığı load-out'a kadar. 7'sinde döndüm, sersem sepet gibiyim, uykum düzene girer mi ne zaman girer, örselenen parçalarımın üstünü örter miyim daha henüz kestiremeden bugün öğrendim ki bayramdan sonra $irket kapanıyor (küçülüyor) ve ben i$sizim. Yine. Çok kalın ve yağsız bir kazık olarak girdi çünkü bu i$ bize. Ama dinletemedik bunun böyle olacağını.

Bundan sonra ne yapacağım?
Bilmiyorum.

Yine.

***********

- Ceren'in "hakkımda"sını hüp diye içime çekip hayatıma adapte etmek için çok mu geç kaldım? Daha doğrusu niye beceremiyorum?
+ Her türlü dini, ruhani, inanca yönelik öğeyi reddeden ben yeryüzü iftarının bir parçası olmak için can atıyorum.

İi$te böyle hem duvar örüp hem o duvarların altında kalmaktan çok sıkıldım.